Çizgi Ve Puantiye Bir Arada Kullanmak

Çizgi Ve Puantiye Bir Arada Kullanılabilir Mi?

            Moda dünyası kalıpları yıkmaya devam ediyor. Daha önce moda hatası ya da marjinallik olarak görülen şeyler bir gün trend olarak kapınızı çalabiliyor. Şüphesiz bu akımlardan en önde geleni desenleri birlikte kullanmak. Peki, ana desenlerden çizgi ve puantiyeyi birlikte kullanabileceğinizi söylesek? Modada tabular yıkılıyor!

            Puantiye her dönemin gözde desenlerinden. Küçük beyaz puantiyeli kırmızı bir elbiseyle retro bir hava yakalayabilir ya da siyah beyaz puantiyeli bluzunuzla modern ve şehirli görünebilirsiniz. Tabii hepsi bu kadar değil. Herkesin dolabında bulunan çizgili parçalarla kombinlendiğinde trend bir görünümün kapıları aralanacak. Eğer hala bu parçalardan birine sahip değilseniz dolabınızda çizgi ve puantiyeye yer açın.

Nasıl doğru kullanılır?


            Öncelikle vücut tipinizi tanıyın. Basenlerin geniş olduğu armut tipi vücuda sahipseniz pantolon ya da etek olarak boyuna çizgileri tercih edebilirsiniz. Üstüne giyilen puantiyeli bluzunuzla modern bir hava yakalayacaksınız.

            Göğüsleriniz çok büyük veya gizlemek istediğiniz yerler mi var? Bu bölgelerde büyük değil de küçük puantiyeleri tercih edebilir, çizgili parçalarla birleştirdiğiniz bu kombinle günün şık kadını siz olabilirsiniz.

            Desenleri kıyafetlerde birlikte kullanmak hala size zor geliyorsa aksesuarlardan yana tercihinizi kullanın. Örneğin puantiye desenli elbisenizi küçük çizgili bir fularla tamamlayabilirsiniz veya çantanızı bu desenlerden birinden seçebilirsiniz. Bu küçük dokunuş bile kombininizi bambaşka bir noktaya taşıyacak.

            İddialı bir görünüme kavuşurken bu trendi kullanmak isterseniz çizgi ve puantiyenin aynı parçada buluştuğu bir kombin yapabilirsiniz. Hem çizgili hem puantiye kumaşlar kullanılarak yapılmış bir elbise sizi rahat ve trend sokak modasına uygun bir hale getirebilir.

            Unutmayın moda eskiden dışladığı her şeye bir bir kapılarını açıyor. Artık modada yasak veya hata yok.  Renkli ruhunuzu yansıtmak, trendleri yakalamak, cool bir görünüme ulaşmak için çizgili ve puantiye parçaları bir arada kullanmayı kesinlikle denemelisiniz.


Yorumlar