Kalın Topuklulular Hangi Kıyafetle Kombinlenir?


            Moda, sürekli değişir ve kalıplara sığdırılamaz. Fakat kadınlar için moda değişse de değeri değişmeyecek bir şey varsa o da topuklu ayakkabılardır. Yıllar içinde ince topuk, dolgu topuk, platformlu ve daha bir sürü modelleri üretilmiş topuklu ayakkabıların, kullanıldığı kombin içinde bir anda parlama özelliği vardır. Son dönemde gözde olan ayakkabı stillerinden biri de kalın topuklu ayakkabılardır.

İnce Topuklu Ayakkabı Acısına Son!


            İş hayatında veya özel hayatta ince topuklu ayakkabı giymeye alışık kadınlar için kalın topuk deneyimi  bir cennet gibi gelecektir. Şık görüntüden ödün vermeyerek rahatlığı arayanların en uğrak adresi kalın topuklular oluyor. Pek çok kadın bu rahatlıktan hoşnut fakat kafalarında şu soru var: "Kalın Topuklular Hangi Kıyafetle Kombinlenir?"          

Pantolonların Kalın Topuklu Ayakkabı Modelleriyle Mükemmel Uyumu


            Her tarz pantolonla uyumlu olacak bir türdür kalın topuklu ayakkabı. Fakat kombinasyona dikkat etmek gerekir. Örneğin İspanyol paça bir pantolon altına kısa topuklu bir ayakkabı tercih edilirse paça boyu uzun gelebilir ve bu da şıklıktan uzak bir görüntü yaratır. Bunun için paçanın yeri tam hizalamasına önem vererek seçilen bir yüksek topuklu ayakkabı, tarz bir duruşun yanında ideal bir vücut görüntüsü de sağlar. Boyu uzatarak daha ince bir görünüme ulaşmaya yardımcı olur.



            Dar paça pantolonlarda ise ayakkabılar, paça uzunluğuna göre bacak boyu görüntüsünü değiştirebilir. Kısa paça bir pantolonda, önü açık bir ayakkabı tercihi daha uyumlu duracaktır. Uzun paçada ise pantolonla aynı renk bir bot tercihi bacakların fit duruşunu destekleyecektir.

Yaza Doğru Canlandıran Etek ve Kalın Topuklu Stili


            Etek ve elbiselerin renklenmeye başladığı yaz mevsiminde, onu tamamlayacak renkli bir ayakkabı mutluluğun formülü olabilir. Bacak boyunu kesmemeye dikkat edildiği sürece gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek ikililerdir bunlar. Bacak boyu konusunda ise bilekten bağlama ayakkabılara dikkat etmekte fayda var. Kadınların hassas noktası topuklu ayakkabılar ve eşsiz rahatlık birleşince oluşan kalın topuklu ayakkabılar için kıyafet tercihi işte bu kadar kolay.

Yorumlar