Kış İçin Rahat Ve Şık Kombinler


            Kadınlar için güzel görünmek kadar rahat olmak da oldukça önemlidir. Eğer bir kadın bir kıyafetin içinde rahat değil fakat şıksa her şeye rağmen o kıyafeti kendine yakışır bir şekilde taşıyacaktır. Örneğin; rahat örgü ve siyah bir kazağı siyah bir kot pantolon ve siyah botlarla rahat ve şık bir şekilde kombin edebilir.

            Yanına da sıradan düz bir siyah çanta alarak günlük bir kombinini tamamlayabilir. Yeşil bir bluz ile bej rengi bir kumaş pantolon oldukça şık bir bütün olarak gözükecektir. Bu kombinin altına giyilen bir bej stiletto ayakkabı da sizi hem rahat ettirip hem şık bir kadın olarak gösterecektir. Sade bir renk ve bir omzu düşük kazaklar oldukça şık göstermekte. Bu kazaklarla uygun renkte kotlarınızı kombin yapabilirsiniz.

SPOR GİYMEYİ TERCİH EDEN KADINLAR


            Bu tarz seven kadınlar genelde şık topuklu bir bottan ziyade bağcıklı spor botları tercih ederler. Bu onların şıklıktan daha  çok rahatlıklarına önem verdiklerini gösterir. Bu tarzı seven kadınlar için de birkaç kombin önerelim.

            Kış ayında olduğumuzu göz önüne aldığımız için kalın bir tişört üzerine uygun renkte bir sweat giyip altına dar paça kotlarıyla ve havaya göre botları veya spor ayakkabılarıyla hem rahat hem de salaş bir görünüm yaratabilirler. Kış aylarında da olsa bazen güneşli günler olabiliyor. Bu günlerde düz bir badi giyip boyfriend pantolon ve spor ayakkabıyla hem rahat hem şık olabilirler.

KLASİK TARZ SEVEN KADINLAR


            Klasik tarzı olan bir kadın kış aylarında ayakkabı olarak genellikle topuklu, klasik ve şık botlar tercih etmektedir. Bu kadınlar için birkaç kombin önerisinde bulunacak olursak; balon kol bir kazak, dar bir kot ve sivri uçlu botunuzu bir günlük kombininiz olarak kullanabilirsiniz.


   

Yorumlar