Kışın Siyah Ve Beyazın Uyumu


            İnsanların mevsim fark etmeksizin en çok tercih ettiği kıyafet rengi siyahtır. Bunun sebebi kişiye göre değişse de zayıf gösterme etkisi genel bir tercih sebebi sayılabilir. Hem fit hem de asil bir görüntü için anahtar parça sayılabilecek siyah kıyafetler birçok renk ile mükemmel uyum sağlar. Özellikle siyah ve beyaz birlikteliği asil ve şık bir kombin için en çok aranan kombinasyondur.

Kışın Vazgeçilmez Rengi Siyah 



            Her ne kadar her mevsim tercih edilse de, özellikle kış mevsiminde sıcak tutma ayrıcalığı da eklenince dolapların ayrılmaz parçası haline gelir siyah kıyafetler. Peki, ama karanlık ve silik bir görüntüden uzak durarak siyah kıyafetler nasıl giyilmeli?

            Tabii ki beyaz parçalarla... Beyazın siyahla kombinasyonu gözlerin pasını sildiği gibi kombinleme kolaylığı açısından da büyük bir artı sağlar. Erkekler için siyah bir kumaş pantolon üzerine giyecekleri beyaz bir gömlek mükemmel bir iş kıyafeti tercihidir. Üstelik durum sadece kumaş pantolon için geçerli değil. Kot, kanvas ne tercih edilirse edilsin üzerine giyilecek beyaz bir tişört, spor ve şık bir görüntü sağlayacaktır. Aynı zamanda bembeyaz bir ayakkabı, görenlere dudak ısırtacaktır.

Kadınların Dolaplarının Olmazsa Olmazı Siyah Elbise


            Tıpkı erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da her yaşta tercih edilebilecek çabasız şıklığın adresi siyah renk, elbiselerde kullanımında tam bir kurtarıcı haline gelir. Özel bir davette veya gündelik hayatta fark etmez, siyah bir elbise istenilen görüntüye ulaşmak için birebirdir.

            Bu görüntüye beyaz puantiyeler ekleyince ise tercih edilen ayakkabıya göre her ortama uyum sağlayacak bir kombin elde edilebilir. Yıllarca hüküm sürmüş siyah üzerine beyaz puantiye modası kuşkusuz bu uyumun en önemli temsilcilerindendir. Tercih edilen kıyafet ne olursa olsun, siyah ve beyaz ile onu ışıldatmak mümkün.

Yorumlar