İspanyol Pantolon İle Şık Görünmenin Yolları


            İspanyol paça pantolonlar uzunca bir aradan sonra yine gardırobumuzdaki yerlerini almaya başladılar. Kumaş ya da kot pantolon ile günlük hayatımıza giren İspanyol paçalar, günün her saati çok şık durabiliyor. Özellikle iş hayatında cankurtaran parçalar olarak nitelendirilebilir. Tabii ki, doğru kombin edildiğinde.

Doğru Kombin


            İspanyol paça, çok geniş olarak tercih edildiğinde, bir pantolon havasından ziyade, etek havası verecektir. Alt taraf oldukça geniş duracağından, üst bölüm kıyafetleri kısa parçalardan tercih edilmelidir. Altına ise, stiletto ya da yüksek topuk ayakkabılar tercih edilmelidir. İspanyol paçanın boyu uzun bırakılmalıdır. Ayakkabınızın ucu görünecek kadar uzun bırakılması yeterlidir. Altına istediğiniz puntoda bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. İspanyol paça pantolonlarla şık görünmenin en bilinen yollarından birisi, göbeği açıkta bırakan büstiyerlerle kombin yapmaktır.


            Son dönemdeki İspanyol paçalar genelde yüksel bel olduğundan bu durumda top tarzı modeller daha kullanışlı olacaktır. Yeri süpürür tarzda olan İspanyollar çok salaş duracağından üzerine salaş bir kazak ya tişört tercih etmek uygun olmayacaktır. Renkli parça kullandığınız takdirde İspanyol pantolonların modeli daha da ön plana çıkmış olacaktır. Örneğin sarı bir top ile koyu mavi bir İspanyol paça pantolon, her ne kadar sarı tonların hakimiyetinde olsa da pantolonun modelini açığa çıkarır tarzda olacaktır.

Vücudunuz Tanıyın


            İspanyol paça modeller, sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Her ne kadar bacak boyunuzu uzun gösterse de üst bacak bölümü dar olacağından kalça kısmınızı daha kilolu gösterecektir. İspanyol paçanın çok dar modellerini tercih etmek de olduğundan daha şişman gösterir. Ayrıca fazla bol İspanyollar da çok zayıf kişiler için uygun modeller değildir. Tercihiniz düşük belden yana ise, özellikle üst bölümünüzün kilo fazlalarını saklamak kolay olmayacaktır.

Yorumlar