Bu Bahar Giyebileceğiniz Trend Renkler


            Yeni yılın başlaması ile birlikte birçok moda tasarımcısının yardımı ile trend renkler, moda kıyafetler ve aksesuarlar şekillenmeye başlamıştır. Birçok moda defilesinde boy gösteren mankenlerin üzerinde ki kıyafetleri, renkleri, aksesuarları esas alan üreticiler bahar renklerini üretmeye başlamışlardır. 2018 bahar trend renkleri sayesinde birçok kadın da alışverişlerini bu yönde yapmaya başlamışlar, bu renkleri esas alarak seçimlerini yapmaktadırlar. Bu bahar alışılmışın çok dışına çıkılmıştır. Farklı renkler kullanılmakla birlikte bu farklı renkleri çok zıt renkler ile uyum içerisinde kullanımı söz konusudur.

MOR


            Mor renginin koyu alt tonlarından yararlanarak daha kararlı bir renk seçebilirsiniz. Baharda trend haline gelebilecek mor rengini özellikle turuncumsu bir kırmızı ile birleştirerek zıt renklerin uyumunu göz önüne serebilirsiniz.

TURUNCUMSU KIRMIZI


            Kırmızı renginden yararlanarak oluşturulan bu renk ile birçok zıt renklerde uyumu sağlayabilmeniz mümkündür. Bu rengi dilediğiniz açık tonlarda veya koyu tonlarda uyumunu yakalayabilirsiniz. Yeni yılın bahar trend renklerinden en önde çıkan rengi turuncumsu kırmızı rengidir.

LAVANTA MORU


            Lavanta renginin verdiği ferahlığı podyumlara taşıyan moda tasarımcıları bu renk sayesinde birçok kadına hitap etmeyi başarabilmişlerdir. Lavanta moru rengini dilerseniz rakı beyazı rengi ile de kombin yapabilirsiniz.

LEYLAK RENGİ


            Leylak renginin uçucu beyazlığından faydalanarak özel günlerde, davetlerde ve sokak modası gibi birçok alanda ışıltıyı üzerinizde hissedebilirsiniz. Uçuş uçuş bir hava yakalayabilirsiniz. Bu rengi elbiselerde tercih ettiğinizde daha çok tüllü elbiselerde tercih etmelisiniz.

ARKADYA YEŞİLİ


            Yeşilin açık uçuk ve cırt bir rengi olan arkadya yeşili rengini isterseniz turuncu isterseniz de çikolata kahvesi ile uyumunu çok kolay yakalamanız mümkündür. Bu açık ve cırt rengini koyu renkler ile de açık renkler ile de kolay bir şekilde yakalamanız ve kombin yapmanız size daha modern bir hava katacaktır.

Yorumlar