Yırtık Kot Pantolonları İçin Stil Önerilerim


            Yırtık kot pantolonlar geçtiğimiz senelerden beri kadınların vazgeçemedikleri bir moda parçası olmuştur. Bu pantolonları farklı tarzlarla birleştirerek hem şık hem spor olarak kullanmak mümkündür. Yırtık pantolonlar için uygulayabileceğiniz stil önerileri;


TOPUKLU AYAKKABI KOMBİNLERİ


            Yırtık pantolonlar aslında biraz salaş ve asi duran parçalardır. Günlük hayatımızda kullanmaktan asla vazgeçemeyeceğimiz yırtık pantolon modasının, gece dışarı çıkıldığında ya da bir ofis ortamında günlük olarak kullanılabilmesi için dar ya da mom jean tarzındaki kot pantolonların altına, çantanız ile uyumlu yüksek topuklu ve rugan stilettolar tercih ederek, bulunduğunuz ortamda daha şık ve elegance bir stil sergilemeyi başarabilirsiniz.


BEYAZ GÖMLEK/BLUZ VE BLAZER CEKET KOMBİNLERİ


            En favori kombinlerden biri de kesinlikle genellikle dar paça yırtık pantolonların üzerine hafif salaş ve şifon bir beyaz gömlek ya da bluz, bunun üzerine de genellikle renkli ve uzun bir blazer ceket ile dilerseniz altına şık bir babet ya da topuklu ayakkabı ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

YIRTIK PANTOLON VE AKSESUAR KULLANIMI


            Yırtık pantolonları pek çok farklı şekilde rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Bunun haricinde, kullanacağınız farklı aksesuarlarla da tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Geçtiğimiz sezondan bu yana moda olan çift tokalı metal kemerler ya da zımba detaylı botlar ve deri ceketler ile daha asi bir tarz yakalayabilirsiniz.

YIRTIK PANTOLON VE SAÇ-MAKYAJ KULLANIMI


            Evet yırtık kotlar biraz daha salaş ve rahat bir tarz yakalamak için ideal parçalardan biridir. Fakat bu salaş ve rahat tarzı gereğinden fazla abartmak doğru olmayacaktır. Örneğin bir yırtık kot giydiniz diye, saçınızı yataktan kalktığınız gibi hiçbir şey yapmadan dışarı çıkmanız çok hoş durmayacaktır. Bunun yerine kuaförden yeni çıkmış düğüne gider gibi bir maşalı saç yerine, daha dağınık dalgalar yapabilir ya da salaş bir topuz yapabilirsiniz. Aynı şekilde makyajınızda da düğün makyajı gibi abartı simli farlar, takma kirpikler ya da koyu renk rujlardan uzak durarak, daha soft makyajlar yapıp stil becerilerinizi gösterebilirsiniz.

Yorumlar