Dolabinizda Olmasi Gereken Ayakkabi Modelleri


            Ayakkabı hem kadınların hem de erkeklerin severek kullandığı kombin parçalarından biridir. Kombin tamamlayıcısı olarak bilinen ve kullanılan ayakkabı çeşitlilik bakımından oldukça zengindir. Her kombinin altına farklı türden uygulayabileceğiniz ayakkabı modeli farklılık göstermektedir. Bunun sebebi ise modaya ayak uydurmak için her gün kullandığımız farklı kıyafet kombinleridir. Bu kombinlerinize her gün farklı ayakkabı uydurabilmek için dolabınızda olmazsa olmaz ayakkabı çeşitlerini bulundurmanız gerekmektedir.

TOPUKLU AYAKKABI


            Günlük hayatta da çok rahatlık ile kullanabileceğiniz topuklu ayakkabıları çeşitlerine göre farklı kombinlerde kullanabilirsiniz. İsterseniz stiletto tarzında ayakkabılar isterseniz de kalın topuklu ayakkabılar kullanarak tarzınıza tarz, şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. İş görüşmelerinde, ofis ve günlük yaşantınızda, davetler de, özel günlerinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bir elbise altına ya da bir jean altına kolaylıkla uyum sağlayan topuklu ayakkabıları dolabınızdan ayırmamanız ve mutlaka elinizin altında bulundurmanız gerekmektedir.


BABET


            Rahatlığı ve kolay kombinlenebilmesi babet kullanımını yaygınlaştırmıştır. Eğer topuklu ayakkabı kullanamıyorsanız, ayağınız rahat bir ayakkabı istiyorsa veya boyunuz yeteri kadar uzun ise topuklu ayakkabının yerini alabilecek babet ayakkabıları kullanabilirsiniz. Renk renk olan babet kombinlerinizi elbise ve dar paça pantolonlar ile dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

SPOR AYAKKABI


            Her cinsten ve her yaştan insanların dolaplarında bulundurduğu ve kesin bir tane olan ayakkabı modelidir. Markete giderken, işe giderken ve hatta etek ve elbiselerin altına giyilebilen spor ayakkabıların birçok modeli bulunmaktadır. Bu birçok çeşidi olan ayakkabı modelinin renklerini kendi zevk ve tercihlerinize göre seçebilirsiniz. Spor ayakkabılarda en çok kurtarıcı renk olarak bilinen beyazdır. Beyaz spor ayakkabıyı aklınıza gelebilecek her renk ve kıyafet ile kombin yapabilirsiniz. Evinizin dolabında mutlaka bulundurmanız gereken ayakkabı çeşididir.

DOLGU TOPUK VEYA TOPUKLU SANDALET


            Yaz aylarının vazgeçilmez ayakkabılarından bir tanesi olarak yerini almış olan topuklu sandalet modellerini yaz tatillerinde ve yaz aylarında etek ve elbiselerinizin altına kolaylıkla giyebilirsiniz. Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında kapalı ayakkabılar giymek yerine açık uçlu dolgu topuk ayakkabılar veya topuklu sandaletler giyerek serinleyebilirsiniz.

YARIM BOT VE UZUN ÇİZMELER

            Kış aylarında ayaklarınızdan çıkmayan ve ayağınızı sıcacık koruyan botlarınızı dolabınızdan ayırmayınız. Kışın yağan kara karşı, ilkbahar aylarında yağan yağmura karşı sizleri koruma görevini üstlenmiştir. Kış aylarında kombin yaptığınız kıyafetlerinizin altına rahatlıkla kullanabilirsiniz ve spor görüntünüze şıklık ve zarafet katabilirsiniz.

Yorumlar