Yaz Geliyor, Etekler Fora!



Kış boyunca kalın taytlar, pantolonlar derken eteklerine hasret kalanlar burada mı? Tüm yaz boyunca etek giysem hiç sıkılmam. Feminen stili çok sevdiğim için az bir güneş görünce hemen kombinlerde elim eteklere kaymaya başlıyor. Özellikle günlük hayatta ve işe giderken dahi kullanabileceğiniz bu kombini yapmayı çok seviyorum. Gardolabımda birkaç farklı renk seçeneği ile sakladığım kombinlerin başında geliyor; triko – etek kombini.

Triko denilince kalın ve sıkıcı yapılı trikolar aklınıza gelmesin. Mevsim geçişlerinde alışveriş yapmak pek akıl karı görülmez ama yine de bu dönemde giymeniz için alabileceğiniz bu tarz kısa kollu trikolar, bu dönemi “ne giyeceğim” derdi olmadan geçirmenize yardımcı olacaktır. El örgüsü havası veren, kombininize sade bir şıklık kazandıran, boğazlı kısa kollu bu trikonun dokusu da çok güzel. Yumuşacık ve yünü sizi hiç sıkmıyor!

Elimde gördüğünüz kaşe benzeri kabanların kullanımını biraz daha göreceğiz. Kalın şişme montlardan kurtulup bu tarz paltolara geçiş yapmak için iyi bir dönem.
Bu kombinimde yanımdan ayırmadığım ince yapılı kaşe paltolara benzeyen bu ceketimi severek kullanıyorum. Ofis stilime ve günlük kombinlerime rahatlıkla uyum sağladığı için gardolabımın zamansız ve en iyi yatırım parçalarından biri… Sadece triko kısa kollu bluzlarımın üzerine değil, aynı zamanda tişörtlerin üzerine de serin bahar havalarında tercih ettiğim şık bir parça…


Bu havalarda genellikle diz hizasında etek giymeyi seviyorum. Bottie veya stiletto ile geçiş mevsimlerinde eteklerinizi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Bu kombinde klasik kesimli ve daha zarif bir kumaştan etek tercih ettiğim için ince topuklu kapalı bir ayakkabı tercih ettim. Fakat siz etek kombininizi kalın kumaşlı ve A kesim tarzı eteklerden yana kullanacaksanız botlarla da spor şıklık yakalayabilirsiniz.

Burada hafta içi iş günlerinden biri olduğu için daha klasik çizgilere sahip bir kombin ile çıktım karşınıza ama günlük kombinlerde eğlenceli ruhu yansıtan, özgün parçaların bir araya geldiği kombinleri çok seviyorum. Sizlerde günlük kombinlerinizde bu sezonun trendi kısa kollu triko parçaları ve bu tarz ceketleri kullanarak trendleri yakalayabilirsiniz.

Yorumlar