Demode Parçalar Modaya Uysun



            Moda belli ki modernleşen dünyanın gerekliliği. Ancak günümüz moda perspektifi o kadar sınırsız ve değişken ki hızına yetişmek neredeyse imkansız. Yeni bir giysi ya da dekorasyon objesinin sipariş verdiğiniz hafta demode olması mümkün. Her devrin modasına uyacak, elimizdeki eşyaları kullanıma alacak aynı zamanda da eskise bile çekiciliğini kaybetmeyecek parçalar nelerdir?

 El Örgüsü Motifli Battaniye veya Yatak Örtüleri

            Evde bulunan parça parça ve rengarenk iplerin hepsini kullanarak kolayca örebileceğiniz bir motifli battaniye ya da parça kumaşlardan yama stili zahmetsizce dikebileceğiniz bir örtü, hem kullanacağınız ortamın havasını değiştirip hem de kış akşamları ısınmanız için sıcak bir seçenek olabilir.

 Kot Kumaşın Modası Geçmez

            Kot kumaş çok tercih edilen ve kullanılan bir kumaş türüdür. Eski kot pantolonunuzdan ister kot etek, ister çanta, ister kalemlik yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz. Gerisi tamamen yaratıcılığınıza kalmış.

 Kırlentlere Renk Gelsin

            Bazen salon bazen oturma odası koltukları çoğu zaman ağır renkler olsun diye ya krem ya da gri tonları alınıp sonra da zaman geçtikçe kasvetli hali sinir bozucu olabiliyor. İşte bu durumda eski bluzlarımız hemen devreye girebilir. Sadece ölçüp biçip üç yanını tam dikip, bir yanına da fermuar dikeceğiniz örneğin; gri koltuk takımı için biri mürdüm diğeri sarı; krem rengi koltuk takımı için ise rengarenk kırlentleriniz evinize renk katarken bluzlarınız da daha işlevli bir hal almış olacak ve yeniden kullanılacak​​​​​​.

 Zevkli Olun Yeni Akımlar Yaratın

            Evinize ve gardırobunuzdaki giysilere en çok yakışan şeyin sizin eşyanız olmaları olduğunu unutmayın. Sevdiğiniz eşyaları el becerinizi kullanarak başka kullanım alanlarında baştan yaratmanız mümkün. Üstelik hem zevk sahibi, hem özgün hem de ekonomik olan bu çözümlerin hızla gelip geçen modaya direncine şaşıracaksınız.


Yorumlar