Yeni Sezonda Yeşil Bluz İle Yapabileceğiniz Kombinleri Sİzler İçin Yazdım


Yeşil Bluzla Yapılabilecek Kombinler
Yeşil, her mevsimin, her günün ve günün her saatinin rengidir. Gardırobunuza daha fazla yeşil eklemeyi sürekli erteliyorsanız, vakti gelmiş olabilir. Yeşil renginin nasıl kombinleneceğine karar vermek için renk değişimlerine gittik ve bu yazıda gördüğünüz renk paletlerini tercih ettik. Bu kombinlerdeki tonları birebir elde etmek zor olsa da, yakın tonları tercih ederek en doğru yeşil bluz kombinleri elde edebilirsiniz.


Yeşil Hangi Renklerle Kombinlenir?

Yeşil, bazen maviyle bazen de kış aylarında bordo tonları ile tamamlamak için mükemmeldir. Daha fazla fikir elde edinmek isteyenler için, yeşilin farklı tonlarını da tercih ettik. Yeşilin zarif bir tonu olan zümrüt yeşili; daha koyu ve daha yumuşak yeşil tonları ile bir araya gelerek, küçük siyah bir elbisenin arasına karışmak için harika bir renktir.
Yeşil, bu sezon da en trend renklerden biri; dolayısıyla gardırobunuza yeşil bir bluz ekleme fikri kulağa oldukça iyi geliyor. Sonbahar ve kış aylarında askeri stiller ve daha koyu yeşillerin hakimiyetinin ardından, bu sezon yeşil bluz ve gömleklerin daha parlak ve daha açık tonlarda tasarlandığını görüyoruz.

Yeşil Bluz ve Pantolon Kombinleri

Pantolon, moda dünyasına bir erkek kıyafeti olarak girmiş olsa da, daha sonra kadınların günlük hayatta vazgeçilmezi olmayı başarmış, etek ve elbiselerin tahtına oturmuş bir kıyafettir. Günlük stil, akşam yemeği stili ya da bir davet stili söz konusu olduğunda; her zaman şık bir pantolon tercih edilebilir. Elinizde yeşil bir bluz varsa ve onu nasıl bir pantolon ile birlikte kullanacağınıza karar veremiyorsanız, farklı kullanımlar için bu kombin önerilerinden ilham alabilirsiniz;
Günlük Stilde Yeşil Bluz
İlkbahar ve yaz aylarında, genellikle kısa kollu ve çoğunlukla desenli bluzları tercih ediyoruz. Günlük stilinizde yeşil bluzunuzu; altında İspanyol paça kot pantolon, yine yeşil ya da siyah tonlarında bir çanta ve fuşya renkli bir topuklu ile tamamlayabilirsiniz.
Gece Stilinde Yeşil Bluz
Akşam için şık bir yemek daveti planınız varsa; yeşil bluzunuzu altında siyah kumaş pantolon kullanmayı deneyebilirsiniz. Akşam yemekleri için; yeşil bluzunuzu üzerinde siyah blazer ceket ve altında kumaş İspanyol paça pantolon ile tamamlamak da iyi bir seçim olacaktır.

Yorumlar