Kadınlar İçin Çanta Kemer Kombinleri Nasıl Olmalı

Biz bayanlar için giydiğimiz kıyafet kadar onları süslemekte bir aksesuar görevi gören çanta ve kemer kombinleri Önemlidir. Bu gün şık bir kadının çanta ve kemer kombini nasıl olmalı onu sizlere anlatmaya çalışacağım. Umarım tavsiyelerim sizlere bir ışık olur.

Son dönemlerde, eskiye göre kemer ve çanta uyumları çok daha yumuşak şekilde gerçekleşebiliyor. Farkı materyalleri farklı renklerle kombinlerek detaylarda bütünlüğü yakalayarak rahatlıkla kıyafetlerimizi çanta ve kemerler ile tamamlayabiliyoruz. Örneğin kıyafetiniz çantamız ayakkabımız ve çantamız aynı renk ise kemerimizi daha canlı bir renkte seçebilir veya farklı bir materyal ile patlatma şansımız var. Hatta tek bir aksesuar ortaya çıkartmakla beraber dikkati tek bir noktaya çekerek daha hoş bir görüntü elde edebiliyoruz. Bunun tam tersini çantamızda uygulayabiliriz yine tek tıp ve renk kıyafet, ayakkabı ve kemer seçimlerimizde çantamızı çok daha canlı renklerden seçmemiz mümkün.



Mesela yaz günlerinde çok daha beyaz ve krem tonlarında giyindiğimiz de çok daha canlı renklerden oluşan kemerler ve çantalar seçebiliriz mesela nar çiçeği veya turkuaz çanta ve kemerlerimizde kullanırsak çok daha enerjisi yüksek bir kombin yakalamış oluruz.

Bunların yanı sıra çantamız veya kemerimizle aynı renk ayakkabı giymemeye dikkat etmeliyiz. Bana her zaman itici gelmiştir bu tarz kombinler

Yorumlar